Goldschmidt Vineyards

previous arrow
next arrow
Slider

För makarna Yolyn och Nick Goldschmidt har vinmakning varit en passion som har förgyllt deras drömmar och berikat våra liv. Även deras barn har blivit involverade, oavsett om de ställer upp under skörd och pressning eller genom att packa ”pappas” väskor när han åker till Nya Zeeland och Argentina flera gånger om året.

Yolyn och Nick Goldschmidt är ägare och Nick är vinmakaren. Kontoret ligger i Healdsburg I Kalifornien. Både är ursprungligen från Nya Zeeland. Yolyn och Nick levt och arbetat I  vinområden I  Nya Zeeland, Australien och Sydamerika.

Goldschmidt Vineyards är ett företag där Nick och Yolyn presenterar sitt innovativa sätt att framställa viner och varumärken. Det finns två varumärken i deras portfölj – den prestigefyllda Goldschmidt Vineyard Cabernet Sauvignon och det internationellt kända varumärket Forefathers.

Goldschmidt Vineyard är ett varumärke som är utformat för att visa upp enskilda vingårds lägen från både Alexander Valley och Napa Valley – Oakville.  Målet är att skapa viner som lyfter fram de olika karaktärerna, fördelar och attribut som härrör från deras specifika skördar. Goldschmidt Vineyards Cabernets är tillverkade med mesta möjliga resurser för att uppnå enastående rikedom, kvalitet och balans – kännetecknen för viner I världsklass.

Nicks kunskap I vinmakning och odling går I arv till deras barn som regelbundet är med i fältet, vilket framgår av de viner som släpptes under etiketterna Chelsea Goldschmidt, Hilary Goldschmidt och Katherine Goldschmidt.